Forside

Hvem er DDI?

Hvordan kan jeg støtte DDI?

Giv et bidrag her!

Magbit nyt

Links

Kontakt os

DDIs støtteprojekter »

Den Danske Israelindsamling har håndplukket en række projekter som vi føler en stor sympati for og som det er vores overbevisning vil medvirke til at styrke det israelske samfund på lang sigt.

Klip på et af vores projekter for at læse mere og se filmklip der beskriver hvad det er Den Danske Israelindsamling er med til at støtte.


Ben Yakir Projekt

Ben Yakir er navnet på en ungdomslandsby hvor unge fra socialt belastede miljøer får en mulighed for at få en bedre fremtid, gennem uddannels og social støtte.
Læs mere og se filmklip


Net@ - projektet
Visionen er at hjælpe udsatte unge på tværs af alle skel i Israel til at blive aktive og velfungerende samfundsborgere. Målgruppen er unge israelere, der befinder sig på samfundets laveste trin, heriblandt nyindvandrere og unge fra minoritetsgrupper (arabere, drusere og beduiner). De tilbydes et 3-årigt kursus i computerteknologi á 8 ugentlige timer efter normalt skoletid.

Projektet er et resultat af et samarbejde mellem blandt andre Cisco Systems Inc. (én af verdens førende high-tech virksomheder), Jewish Agency & Keren Hayesod. For hver indsamlet krone lægger Cisco et tilsvarende beløb oveni.


Etgarim - projektet
Formålet med Etgarim- programmet er at give langtidsindlagte børn i alderen 3-18 år et berigende uddannelsesprogram. Uddannelsesprogrammet arbejder hen imod at give børnene en udbytterig undervisning inden for naturstudier, matematik, engelsk, læseforståelse og kreativ tænkning. Et unikt program bliver tilrettelagt af dygtig personale med henblik på børnenes særlige behov. Dette gøres i samarbejde med en læge og et vejledende hold, der sammen er ansvarlige for børnene. Projektet opererer i tre grupper med 10 børn i hver gruppe. Hver gruppe får en vejleder, der arbejder med børnene. Vejlederne vil følge op på programmet og tage sig af børnenes individuelle problemer. Projektet kører i følgende centre: Schneider Hospital, Tel Hashomer Hospital, Levinstein Hospital, Ziv Hospital.

Or Yehuda
DDI har i lighed med de seneste 4 år støttet fysisk dårligt fungerende børn fra socialt og økonomisk belastede familier i byen Or Yehuda. De tilbydes fysioterapeutisk behandling af danskeren Mette Lachmann Saxon. Projektet eksisterer alene på grund af hendes frivillige arbejdskraft.

Nyhed »

Hjælp med opbygning i Israel. Giv et bidrag:
Giro +01 500 1595

 

 

 

 

Den Danske Israel Indsamling © 2012 • Krystalgade 12, 2.sal • 1172 København K  • info@ddi-indsamling.dk

 

Web og designAppleFarm